3D Landscapes | Animals | Arachnida | Candid shot | Flowers | Insects | Landscapes | Macro | Mushrooms and fungi | Pencil drawing | Photo manipulation | Portraits | Sports | Video

Mini Museum: Banknotes (paper money) | Coins | Stamps |

Air terjun | Bukit | Masjid | Pantai | Pulau | Sawah | Sungai | Tasik
Tips Fotografi



3D Wood sculptures [Wallpapers]

Travel through thick and thin 3d wood sculptureTravel through thick and thin



Politics of the worldPolitics of the world


Love is all aroundLove is all around


3d wood sculptures 2Educating the kids


3d wood sculptures Circles of relationshipCircles of relationship


3D wood sculptures pictures, 3D abstract wallpapers


~ 3 comments: ~

al-hikam
at: March 23, 2008 at 9:48 PM said...

Very very nice indeed... wonder where all these ideas sprouted from..you have it in you akhi to go further.. well done!! nnti bleh buat 3D yang bergerak.. gerak gerak gerak khas....

forumer says:
at: March 24, 2008 at 11:43 PM said...

Alhamdulillah, ALlah maha berkuasa kan, idea ke apa pun datang dari Dia. Tentang gerak2 khas tu, maybe tak dapek den nak nolong la buat masa terdekat nih. Kerana untuk animasi, memerlukan PC yang berkeupayaan tinggi seperti RAM berpuluh GB, grafik kad yang harga seribu lebih satu, CPU yang more than 3GB , and so on.

Sebab tu la biasanya PC animator2 tu biasanya yang berharga berpuluh ribu hehe. Proses nak render satu persatu frame gambar tu lambat yang amat, sebab tu memerlukan kelajuan memproses grafik dan RAM yang tinggi.

Tapi tengok lah dalam setahun ni maybe harga PC dan hardware pun akan melonjak turun. InsyaAllah maybe dalam setahun ni (memandangkan IT berkembang terlalu laju sekarang) kita akan mampu untuk pakai PC yang sekarang ini mampu kepada golongan tertentu sahaja.

Thanx for comments my dear Al-Hikam, all the best :)

free wallpaper online says:
at: June 27, 2008 at 6:41 PM said...

very very very beautiful and amazing wallpaper.

~ Post a Comment ~

Thanx for the comment :)







We're all belong to each other and came from same father and mother (Adam and Eve), so peace and justice for all. "O God You do not create this to waste , The Exalted One please protect us from hellfire" Subhanallah ....... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Random Posts