Google Earth satellite images - Cities

Kaabah - Mekkah, Saudi Arabia


Masjid Nabawiy - Medina, Saudi Arabia


Woodlands, Singapore


Kuala Lumpur, Malaysia


Putrajaya, Selangor, Malaysia


Jakarta, Indonesia


Bangkok, Thailand


Manila, Philipines


Canberra, Australia


Sydney, Australia


Wellington, New Zealand


Beijing, China


Tokyo, Japan


Washington, USA


Baghdad, Iraq


New Delhi, India


Seoul, Korea


Paris, France


London, England


Berlin, Germany



Google Earth satellite images collection


4 comments:

  1. assalamualaikum wbt...
    wahh.. lawa jugak pEmandangan kat putrajaya tuh..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum abg zam..lame sungguh kawe dok mari jenguk2 sining..xdok ke gambo umoh kawe tgk kot satelit..hak3..

    ReplyDelete
  3. Salaam...
    Putrajaya ni bandar terancang macam Shah Alam dan akan datang Labuan gak kan akhi?
    Sebab tu cantik jer dia nye aerial view tu...teratur sungguh..
    Bergeliga mamat2 kat google earth tu iyyerrrr?
    Tak lama nanti, ape kita buat dalam umah kita pun orang boleh pantau.. ish ish ish.. bahayo tuuuu...

    ReplyDelete
  4. Woodlands, Singapore.

    Fuyohhhhh... bagus seh...

    Boleh nampak tu causeway yang menyambungkan Singapore dengan Johor.

    Brother, awak nampak tak saya tengah riding kat causeway tu? Vrooommm..... Dah sampai dah JB.

    ReplyDelete

Thanx for the comment :)

Powered by Blogger.