3D Landscapes | Animals | Arachnida | Candid shot | Flowers | Insects | Landscapes | Macro | Mushrooms and fungi | Pencil drawing | Photo manipulation | Portraits | Sports | Video

Mini Museum: Banknotes (paper money) | Coins | Stamps |

Air terjun | Bukit | Masjid | Pantai | Pulau | Sawah | Sungai | Tasik
Tips Fotografi



Adam portraiture - in black

Adam portraiture - in black

Peace and hi.  This is the son of my friend Mr Mohd Syamsul bin Nik, shot this noon. Isn't he cute?   ;)

Dah lama nak shoot budak cute ni, baru petang tadi dapat peluang. Itu pun ayah dia sendiri yang ajak keluar menembak.  Alang-alang menunggu sunset, maka tembak lah potret anak sulung kesayangannya yang sorang ni di samping tembak juga posing-posing ayah dan ibunya.  Kata seorang fotografer kat sana tadi yang saya pun tidak perasan siapa yang mulakan, sessi petang tadi adalah sessi outdoor bagi Mohd Syamsul Nik dan isterinya.  Kerana dulu masa baru kahwin kata Syamsul, dia tak ber outdoor mana .......

Cute Malaysian kid, Malay portrait, in black photo, Drawing style


Photos, images, pictures, graphics and wallpapers , By : NeeZhom PhotoMalaya

~ 0 comments: ~

~ Post a Comment ~

Thanx for the comment :)







We're all belong to each other and came from same father and mother (Adam and Eve), so peace and justice for all. "O God You do not create this to waste , The Exalted One please protect us from hellfire" Subhanallah ....... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Random Posts