Concrete chairs, sunrise and reflection at Teluk Ketapang beach

Concrete chairs, sunrise and reflection at Teluk Ketapang beach  --  Kerusi konkrit, sunrise dan refleksi di pantai Teluk Ketapang


Salaam. Agak lama dah saya tidak menembak sunrise, terutamanya musim-musim hujan di mana cuaca tidak menentu ni. Amat payah nak jumpa sunrise yang berwarna-warni langitnya. Alhamdulillah, pada pagi 2 hari yang lalu bersua lagi dengan sunrise yang berwarna-warni langitnya, alhamdulillah. 

Keluar menembak sunrise ni ditemani oleh Mohd Fazrey Zuhairey di pantai Teluk Ketapang, Kuala Terengganu, Terengganu .......  Kebetulan ternampak lopak-lopak air yang memberikan refleksi terhadap moment di langit. Lopak-lopak air tu disebab kan oleh hujan yang lebat pada malam sebelumnya.


Equipment :  Canon 50D , Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC lense , Triopo tripod, Shutter release cable




Photos, images, pictures, graphics and wallpapers , By : NeeZhom PhotoMalaya

Comments

  1. SubhanAllah. Langit yang sangat mengujakan dengan pelbagai warna serta reflection di air tu. Memang cantik gambar ni.

    ReplyDelete
  2. terima kasih boss. saya pun tertawan dengan langit pagi tu, subhanAllah :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanx for the comment :)







We're all belong to each other and came from same father and mother (Adam and Eve), so peace and justice for all. "O God You do not create this to waste , The Exalted One please protect us from hellfire" Subhanallah ....... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...