3D Landscapes | Animals | Arachnida | Candid shot | Flowers | Insects | Landscapes | Macro | Mushrooms and fungi | Pencil drawing | Photo manipulation | Portraits | Sports | Video

Mini Museum: Banknotes (paper money) | Coins | Stamps |

Air terjun | Bukit | Masjid | Pantai | Pulau | Sawah | Sungai | Tasik
Tips Fotografi



Concrete chairs, sunrise and reflection at Teluk Ketapang beach

Concrete chairs, sunrise and reflection at Teluk Ketapang beach  --  Kerusi konkrit, sunrise dan refleksi di pantai Teluk Ketapang


Salaam. Agak lama dah saya tidak menembak sunrise, terutamanya musim-musim hujan di mana cuaca tidak menentu ni. Amat payah nak jumpa sunrise yang berwarna-warni langitnya. Alhamdulillah, pada pagi 2 hari yang lalu bersua lagi dengan sunrise yang berwarna-warni langitnya, alhamdulillah. 

Keluar menembak sunrise ni ditemani oleh Mohd Fazrey Zuhairey di pantai Teluk Ketapang, Kuala Terengganu, Terengganu .......  Kebetulan ternampak lopak-lopak air yang memberikan refleksi terhadap moment di langit. Lopak-lopak air tu disebab kan oleh hujan yang lebat pada malam sebelumnya.


Equipment :  Canon 50D , Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC lense , Triopo tripod, Shutter release cable




Photos, images, pictures, graphics and wallpapers , By : NeeZhom PhotoMalaya

~ 2 comments: ~

Pemerhati
at: November 27, 2010 at 10:11 PM said...

SubhanAllah. Langit yang sangat mengujakan dengan pelbagai warna serta reflection di air tu. Memang cantik gambar ni.

Neezhom says:
at: November 27, 2010 at 10:20 PM said...

terima kasih boss. saya pun tertawan dengan langit pagi tu, subhanAllah :)

~ Post a Comment ~

Thanx for the comment :)







We're all belong to each other and came from same father and mother (Adam and Eve), so peace and justice for all. "O God You do not create this to waste , The Exalted One please protect us from hellfire" Subhanallah ....... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Random Posts