Concrete chairs, sunrise and reflection at Teluk Ketapang beach

Concrete chairs, sunrise and reflection at Teluk Ketapang beach  --  Kerusi konkrit, sunrise dan refleksi di pantai Teluk Ketapang


Salaam. Agak lama dah saya tidak menembak sunrise, terutamanya musim-musim hujan di mana cuaca tidak menentu ni. Amat payah nak jumpa sunrise yang berwarna-warni langitnya. Alhamdulillah, pada pagi 2 hari yang lalu bersua lagi dengan sunrise yang berwarna-warni langitnya, alhamdulillah. 

Keluar menembak sunrise ni ditemani oleh Mohd Fazrey Zuhairey di pantai Teluk Ketapang, Kuala Terengganu, Terengganu .......  Kebetulan ternampak lopak-lopak air yang memberikan refleksi terhadap moment di langit. Lopak-lopak air tu disebab kan oleh hujan yang lebat pada malam sebelumnya.


Equipment :  Canon 50D , Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC lense , Triopo tripod, Shutter release cable




Photos, images, pictures, graphics and wallpapers , By : NeeZhom PhotoMalaya

2 comments:

  1. SubhanAllah. Langit yang sangat mengujakan dengan pelbagai warna serta reflection di air tu. Memang cantik gambar ni.

    ReplyDelete
  2. terima kasih boss. saya pun tertawan dengan langit pagi tu, subhanAllah :)

    ReplyDelete

Thanx for the comment :)

Powered by Blogger.