3D Landscapes | Animals | Arachnida | Candid shot | Flowers | Insects | Landscapes | Macro | Mushrooms and fungi | Pencil drawing | Photo manipulation | Portraits | Sports | Video

Mini Museum: Banknotes (paper money) | Coins | Stamps |

Air terjun | Bukit | Masjid | Pantai | Pulau | Sawah | Sungai | Tasik
Tips Fotografi



Malaysian kids wheely portraiture


Hanif Zali wheely


Ikhwan wheely



Raja congek basikal kampung Teluk Pasu


boy wheely on the bycycle
Arif wheely


Arif stand on the bycycle


boy wheely on the bycycle
Sifu wheely



Portrait photography, Malaysian faces pictures, Malay kids action photos



Camera used : Sony Alpha 200 DSLR
Software : Photoshop CS3 extended for post-processing
Location : Kuala Terengganu and Setiu, Terengganu, Malaysia

~ 3 comments: ~

Bonesteak7
at: November 29, 2009 at 12:15 PM said...

Hensem Hanif eh?? heheheheh..

F1 hopefuls I hope and not "Rempits" wannabes''

Neezhom Photographic says:
at: November 29, 2009 at 4:52 PM said...

Hanif je handsome ke? Yang tukang shoot gambar ni tak handsome ke? huhu

Tu la, dah bagi WARNING pada mereka, basikal ok lagi asal tak ganggu ketenteraman awam

Tetapi jauhkan dari menjadi MAT REMPIT, na'uzubillah. Jalan raya adalah lembah maut, bukan tempat untuk menunjuk lagak

Tentang basikal masih boleh tahan, kerana masa kecik2 dulu ambe pun team BMX huhu. Lagi pun tak kacau orang

Dan alhamdulillah sudah besar, tak ada selera menjadi mat rempit, kerana ambe tidak suka mengganggu ketenteraman awam, dan membahayakan keselamatan awam dan diri sendiri juga tu

Semoga mat2 rempit di luar sana INSAF, tidak menganggu ketenteraman awam lagi, tidak perlu menunjuk2 sesama kita lebih2 lagi di tempat2 merbahaya seperti jalan raya. Malang tidak berbau

Sentiasa ingat TUHAN dan mohon perlindungan dariNya selalu, semoga selamat belaka :)

Bonesteak7
at: November 29, 2009 at 5:48 PM said...

Just cannot understand what kind of thrill these people get when it is for something that is detrimental not only to themselves but other people's safety.

~ Post a Comment ~

Thanx for the comment :)







We're all belong to each other and came from same father and mother (Adam and Eve), so peace and justice for all. "O God You do not create this to waste , The Exalted One please protect us from hellfire" Subhanallah ....... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Random Posts