Malaysian kids wheely portraiture


Hanif Zali wheely


Ikhwan wheely



Raja congek basikal kampung Teluk Pasu


boy wheely on the bycycle
Arif wheely


Arif stand on the bycycle


boy wheely on the bycycle
Sifu wheely



Portrait photography, Malaysian faces pictures, Malay kids action photos



Camera used : Sony Alpha 200 DSLR
Software : Photoshop CS3 extended for post-processing
Location : Kuala Terengganu and Setiu, Terengganu, Malaysia

3 comments:

  1. Hensem Hanif eh?? heheheheh..

    F1 hopefuls I hope and not "Rempits" wannabes''

    ReplyDelete
  2. Hanif je handsome ke? Yang tukang shoot gambar ni tak handsome ke? huhu

    Tu la, dah bagi WARNING pada mereka, basikal ok lagi asal tak ganggu ketenteraman awam

    Tetapi jauhkan dari menjadi MAT REMPIT, na'uzubillah. Jalan raya adalah lembah maut, bukan tempat untuk menunjuk lagak

    Tentang basikal masih boleh tahan, kerana masa kecik2 dulu ambe pun team BMX huhu. Lagi pun tak kacau orang

    Dan alhamdulillah sudah besar, tak ada selera menjadi mat rempit, kerana ambe tidak suka mengganggu ketenteraman awam, dan membahayakan keselamatan awam dan diri sendiri juga tu

    Semoga mat2 rempit di luar sana INSAF, tidak menganggu ketenteraman awam lagi, tidak perlu menunjuk2 sesama kita lebih2 lagi di tempat2 merbahaya seperti jalan raya. Malang tidak berbau

    Sentiasa ingat TUHAN dan mohon perlindungan dariNya selalu, semoga selamat belaka :)

    ReplyDelete
  3. Just cannot understand what kind of thrill these people get when it is for something that is detrimental not only to themselves but other people's safety.

    ReplyDelete

Thanx for the comment :)

Powered by Blogger.