Photo manipulation - The tree of love

The tree of love  --  Pohon cinta

A photo manipulation / Foto manipulasi. Montaj ini saya ambil dari gambar yang saya buat untuk sepupu saya.  Dia suruh saya edit gambar orang kahwin dan buat manipulasi gambar. Oleh kerana model pengantin yang dia shoot yang saya letak dalam gambar ni yang asalnya dalam keadaan pandang pada kamera, maka saya tukar lah model itu dengan model pengantin lama yang saya shoot secara suka-suka dan cuba-cuba suatu masa dulu :D

Model yang pandang kamera menjadikan gambar tidak ada feel , tetapi model yang seperti berlakon drama barulah gambar nampak dramatic. Kemudian saya tambah sedikit efek pada pokok utama di foreground ala cerita Lord Of The Ring  :P


All photos are shot and composed by me. TQ :)


Photos, images, pictures, graphics and wallpapers , By : NeeZhom PhotoMalaya

3 comments:

  1. "ayang, demi cinta abang pada ayang, abang sanggup panjat pokok TUUUUU utk petik kan buah yang ayang kepingin kan tu.."
    En Neezhom. Sy nak keje ngan awak lah. Awak manipulate gambar dan sy tukang compose tagline.
    Very very creative. Cuma atot sikit enok pokok tuuuu.. hehhehe.. Keep up your creativity ma dear..

    ReplyDelete
  2. Nak kerja dengan saya? BOLEH!!! Boleh sangat2!! tapi awak la yang kena bayor gaji saya yer ;)

    ReplyDelete
  3. hehehehe.. set En Neezhom. JANGAN!!! jangan tak jadi yerrr... bukak buku 555..
    ape pun awak memang creative boss... i loike...

    ReplyDelete

Thanx for the comment :)

Powered by Blogger.